Productie

Vacature manueel fysiotherapeut Oldenzaal

foto van lichaam en handen

Heb jij je naast algemeen fysiotherapeut helemaal verdiept in de manuele behandelwijze en heb jij hiervoor je diploma behaald? Dan zijn we voor een klant van ons op zoek naar jou!

Voor de fysiotherapeut met onder andere praktijken in Enschede en Oldenzaal zijn we op zoek naar een spontane fysiotherapeut die al enige ervaringen heeft in het toepassen van manuele technieken. Dankzij de snelle groei die de fysiotherapiepraktijk heeft doorgemaakt zijn ze op zijn naar iemand op de nieuwe locatie in Oldenzaal deze vorm van fysiotherapie toe kan passen op patiënten.

Je komt te werken in een team met jonge en fanatieke fysiotherapeuten. Naast het behandelen van patiënten mag je zelf meedenken aan het laten groeien van de praktijken en kun je op termijn worden toegewezen als praktijkleider locatie Oldenzaal. Je wordt dan dus zelf de baas over de praktijk!

Je gaat manuele technieken toepassen op de nekspier

Wat kun je zelf verwachten?

Vrijheid: je bent vrij om je patiënten die fysiotherapie in Oldenzaal willen, in te plannen tussen 08:00 in de ochtend tot 21:30 in de avond. Hierdoor is het voor jou makkelijker om je eigen werktijden te bepalen. Heb je tussen de middag een uurtje geen patiënt? Dan is het uiteraard geen probleem om zelf even gebruik te maken van één van de vele oefenruimtes.

Hoe kan ik solliciteren voor de functie fysiotherapeut manueel?

Je kunt gemakkelijk voor deze functie solliciteren door het “Sollicteren op deze functie” formulier in de vullen op deze website. Nadat we jouw brief en motivatie nodigen we je uit voor een gesprek met de eigenaar van de fysiotherapiepraktijken in Oldenzaal en Enschede.

Solliciteren kan tot en met 4 december 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Wat kun je verwachten van de Oldenzalers?

De mensen die woonachtig zijn in Oldenzaal zijn erg begaan en waarderen het wanneer jij ze van hun klachten af kunt helpen. De praktijk zit gevestigd in het zuiden van Oldenzaal (vlakbij Zuid-Berghuizen). Dit deel van Oldenzaal staat bekend als het deel met de gezelligste mensen. Daarnaast is het vanaf de praktijk 5 minuten fietsen naar de stad waar je op de vrijdag prima een after-work borrel kunt doen met collega’s. Tante Annies in de stad staat bekend om haar heerlijke tapas bij de Engel kun je elk speciaalbiertje bestellen die je kunt bedenken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *